18sx: untuk bacaan dewasa sahaja!

 

Gempar! E-Book Panas Terbaru Mendedahkan…

Rahsia Seks Menggemparkan Daripada Yang Paling Puas… Paling Berpengalaman… Dan
Paling Dihormati Di Dunia!

"Bagaimana Untuk Bertahan Lebih Lama Di Atas Katil Dan Memuaskan Hati Si Dia"

 

...Pelajari bagaimana untuk mendapatkan seks yang paling seronok di dalam hidup anda, pada umur apa-apa pun… dengan rahsia dan pendedahan di dalam e-book yang secara dramatik
akan mengubah suasana kehidupan suami-isteri dengan satu bacaan sahaja…

Dari meja editor “Di Ranjang”:


Dengan izin anda, saya ingin memberikan satu e-book yang akan mengubah hidup seks anda

selama-lamanya. Dan yang paling penting, dalam 21 hari…

Anda boleh membacanya secara PERCUMA!

            Di sini, akhirnya, peluang anda untuk mendapatkan nikmat yang anda mahu-mahukan selama
ini. Bagaimana? Dengan memanjangkan malam anda bersama orang yang tersayang. Anda akan mempelajari…

            …. Bagaimana untuk memastikan pasangan anda mendapatkan orgasma “over-the-top”… setiap kali anda melakukannya!

.           … Bagaimana untuk melakukannya sampai satu malam!

Dan itu hanyalah sebahagian kecil daripada apa yang akan anda dapat daripada e-book ini. Dan paling penting, dengan e-book ini…

Anda Juga Akan Mengetahui Rahsia Tentang Seks Yang Hebat!

Di sini saya sertakan secara detail, apa yang terkandung di dalam e-book “panas” ini:

    Teknik Minda yang akan memastikan “batang” anda akan bertahan lebih lama daripada biasa (kebanyakan orang biasa bertahan selama 15 minit anda mampu capai 40 minit jika kena pada caranya. Muka surat 6.

      Tahukah anda bahawa cara pernafasan anda boleh memberi kesan kepada ketahanan anda? Lihat muka surat 9 untuk penjelasan lanjut. Jawapannya akan mengejutkan anda.

   Apa yang anda perlu buat kepada isteri anda untuk memastikan dia menggeliat kesedapan bersama anda.

      3 kawasan sensitif isteri anda yang anda boleh sentuh untuk hubungan intim yang lebih “hot”. Amaran: anda akan menyebabkannya klimaks dengan lebih cepat dan berterima kasih kepada anda!

    Satu kawasan yang akan memastikan si dia memeluk anda kesedapan dan cakap, “I love you” kepada anda – betul tempat ini, anda akan tersenyum melihat kegagahan anda.

     Teknik kuno daripada China yang akan memastikan anda lambat pancut. Teknik ini selalu orang terlepas pandang. Muka surat 15.

    Tempat yang anda boleh suruh isteri anda lakukan sesuatu untuk mendapatkan nikmat yang lebih mendalam.

     8 posisi seks, dan bagaimana anda boleh menggunakan maklumat ini untuk memastikan kepuasan maksima!

      10 petua mudah untuk meningkatan prestasi zakar anda! Cukup mudah, tetapi amat hebat kesannya. Muka surat 39.

          Bonus: Bagaimana untuk memanjangkan  zakar anda.

      Nak buah dada pasangan anda lebih besar, caranya mudah sahaja – lihat muka surat 35.

    Apa yang anda tidak patut buat apabila terfikir untuk memakan pil viagra (anda boleh diancam bahaya jika tersalah makan! Muka surat 37)

Anda mungkin dah faham sekarang kenapa e-book ini menjadi pilihan orang ramai untuk membelinya. Ianya penuh dengan tip-tip praktikal yang anda boleh bawa ke katil beberapa minit selepas membacanya!

Rahsia yang didedahkan juga boleh menyebabkan perubahan dramatik dalam hidup anda pada setiap tahap. Bukan sahaja dalam permainan anda dengan pasangan anda, tetapi juga cara anda berfikir, melakukan dan rasa tentang seks itu sendiri – dan yang paling penting, anda mempunyai peluang yang lebih hebat daripada lelaki lain untuk menikmati apa lelaki lain hanya idam-idamkan… iaitu…

... Cara Yang Terjamin Untuk Mengalami Perasaan Yang Lebih Dalam
Dan Lebih Hebat… Dan Kenikmatan Yang Asli
Dengan Pasangan Anda!

"Tingkatkan Prestasi Seksual anda sekarang, Usah biarkan hubungan seksual anda musnah"

            Anda hanya perlu mencubanya selama 21 hari. Dan jika anda tidak berpuas hati, anda boleh simpan e-book tersebut dan mendapat duit anda semula. Ianya sama seperti percuma!

Jaminan Saya

 

Anda hanya perlu mencubanya selama 21 hari. Gunakan teknik-teknik yang anda dapat ke atas pasangan anda.

 

Apabila anda menggunakan teknik-teknik tersebut dan tidak berpuas hati, beritahu saya, dan saya akan berikan duit anda semula. Dan anda masih boleh lagi simpan e-book tersebut.

 

Ini sebagai tanda terima kasih kerana mempercayai saya.

 

 

Klik Di Sini Untuk Mendapatkan E-Book Di Ranjang
Dengan Jaminan 21 Hari Saya

Ini pula komen pembaca:

Testimoni

"Saya sering ditanya oleh pelawat laman web info batin. Rata-rata
mempunyai masalah pancutan pra matang. Sebenarnya dengan ilmu batin
penuh di dada mampu mengatasi masalah pancutan pra matang. Ebook Seni
Melambatkan Pancutan sudah cukup dan mampu mengatasi masalah tersebut
sekiranya ia benar-benar di praktikkan dan diamalkan. Isi kandungan
ebook tersebut juga jelas disertai dengan gambarajah dan penerangan
yang mudah difahami. Jika malu bertanya dan bimbang diketahui rakan
bahawa kita sering kalah di ranjang, maka inilah jawapannya. Miliki
dan praktikan ilmu dalam ebook ini sekarang."

Sham 
www.infobatin.com (admin)

"Teknik yang simple dan mudah diamalkan.
ebook ni menunjukkah teknik-teknik melakukan
hubungan seks antara suami dan isteri
dan ia lebih fokus kepada si suami agar dapat
melambatkan pancutannya.
Seperti yang kita tahu, nafkah batin merupakan
perkara yang wajib yang perlu di berikan kepada
pasangan anda, namun bagaimana kita nak tunaikkannya
kalau kita selalu kalah di medan perang (atas katil hehe)
dek kerana pancutan pra-matang. oleh itu diharap dengan
ebook ini dapat membantu anda."

Hamid
www.bicaraebiz.com

"Lengkap dan Mudah....
Jika anda dah berkahwin dan menghadapi masalah diranjang.
Saya sarankan mendapatkan ebook ni. Panduan dia lengkap dan mudah.
Sesuai untuk dijadikan panduan oleh suami dan isteri.
Lagipun teknik yang diajar amat mudah untuk diamalkan. 

Saya bagi 5 bintang untuk panduan ni..."

En. Kasimo
Ahli WangCyber.com

"Hebat,
Baru 2 hari saya baca dan praktikkan, senyuman orang rumah saya bertambah meleret.
Insya Allah ebook ni tak macam yang lain-lain. Jauh daripada kepercayaan karut, tahyul dan kurafat.
Alhamdulillah, bagus ebook ni.
Moga penulis mendapat imbuhan di akhirat kelak."

RajaKamil
www.ebuku.info




"Assalamu'alaikum...
Saya telah mendirikan rumah tangga hampir 10 tahun.
Pada awal perkahwinan, memang ada sedikit pra-matang...
orang baru kahwinlah katakan he he he...
Walau bagaimana pun perkara tersebut dapat saya atasi
dlm masa yg singkat. Bagaimana cara saya mengatasinya?
Hmmm... membaca ebook ini seolah-olah
menceritakan keadaan masa saya awal2 berkahwin dulu...
Alhamdulillah saya tidak lagi menghadapi masalah ini.
Ada 6 cara melambatkan pancutan...
4 cara sahaja sudah cukup utk saya bertahan purata 40 minit...
dan saya akan cuba 2 lagi cara yg belum saya praktikan...
Oh ya,dlm ebook ini juga ditunjukkan 8 posisi yg praktikal...
kerana kalau anda dapat bertahan 40 minit...
tak syoklah kalau cuma guna satu posisi sahaja...
kepelbagaian posisi akan menjadikan aktiviti seks anda lebih
ceria... dan anda tidak sabar utk menunggu "jadual" seterusnya...
Walau bagaimana pun, perkara ini juga ada kaitan dgn faktor kesihatan dan juga umur...
Anda mungkin hanya dapat mengatasi masalah anda dlm masa seminggu atau sebulan
bahkan mungkin setahun...
yang penting usaha dan bersabar...
Saya syorkan bagi bakal pengantin untuk membacanya sebulan sebelum tarikh perkahwinan.
Bagi yg sudah berkahwin, anda boleh menambahkan ilmu anda...
Malam ini anda beraksi... esok pagi isteri anda akan bangun dengan ceria...
jika tidak ceria... memang anda patut memiliki ebook ini...

p.s: oh ya saya tidak ingin dikenali
cukuplah anda kenali saya sebagai ahli WC300
"

En. X
Ahli Wangcyber.com

Bukankah seronok kalau pasangan anda kata, “eh, abang lainlah hari ini” atau berkata “kuatnya abang hari ini”?

Jika itu yang anda mahukan, e-book ini seharusnya menjadi milik anda. Ianya pendek, padat dan hanya mempunyai 39 muka surat. Ianya penuh dengan tip-tip praktikal yang anda boleh lakukan bersama si dia dan yang pasti, salah satu teknik ini akan menyebabkan si dia klimaks dengan lebih hebat.


"Jangan Biarkan suasana Ini membelenggu hidup anda!"

...Bayangkan hidup anda semakin menarik
setelah mengetahui rahsia-rahsia pakar
untuk mendapatkan nikmat tidak terhingga
di dalam setiap hubungan yang
 mereka lakukan…

Anda akan tersenyum melihat pencapaian anda sendiri, dan pasangan anda akan berterima kasih  kepada anda.

Dan jika anda ingat e-book ini terlalu pendek, senarai di bawah akan menunjukkan apa yang akan anda hilang jika anda tidak memilikinya hari ini.

    Apa kaitan bola sepak dengan seks? Anda mungkin tergelak membacanya.

      Apa yang anda tidak patut buat supaya anda tidak cepat pancut. Kesalahan ini sering dilakukan oleh ramai suami isteri dan meretakkan rumah tangga mereka!

     Berapa banyak seorang perempuan boleh klimaks? Jauh lebih banyak daripada seorang lelaki. Dan yang paling penting – bagaimana anda boleh menandinginya.

    “Getaran” yang isteri anda tunggukan dan gembira apabila anda memberinya. Baca tentangnya di muka surat 8.

   Bagaimana untuk ‘menjinakkan’ isteri anda. Satu rahsia daripada kitab Tajul Muluk.

    Satu senaman yang anda boleh lakukan selepas solat subuh dan menguatkan zakar anda.

      Cara bermain yang efektif – bagaimana untuk menyebabkan isteri anda ghairah dan mahukan anda dan “adik anda”.

    Satu perkara yang anda JANGAN BUAT semasa melayani payu dara pasangan anda. Buat, dan mood dia akan hilang.

   Kenapa seorang lelaki tidak patut syok sendiri semasa melayan kelentit isteri. Muka surat 13.

"Bertindaklah Sekarang Sebelum Terlambat!" 

Isteri anda dahagakan kasih sayang dan belaian daripada anda. Jangan biarkan si dia terluka lagi dengan prestasi anda sebelum ini. Binalah kehidupan rumah tangga yang sempurna sekarang. Tunjukan pada Isteri anda bahawa anda mampu memberikan yang terbaik padanya.

Anda tunggu apa lagi? Ayuh tunaikan kewajipan anda sebagai seorang suami!!!

Hanya RM39 sahaja!!!

Sebenarnya, terdapat banyak lagi perkara yang anda boleh baca di dalam e-book ini. Walaupun ianya hanya 39 muka surat, kualitinya adalah “top notch!”


Bayangkan, dengan beberapa minit bacaan sebelum game anda bermula, anda menggunakan taktik-taktik dan strategi “perang” ini untuk memuaskan dia – dan anda jauh lebih hebat daripada sebelumnya.

Dan bayangkan jika isteri anda suka dengan apa yang anda buat kepadanya, lebih baik layanannya kepada anda, dan paling penting: hubungan bahagia selama-lamanya.

Saya secara jujur percaya yang anda akan menyukai e-book ini. Padat, dan mudah difahami. Jadi, tolong… jangan lepaskan peluang yang jarang sekali anda nampak ini! Anda akan berterima kasih kepada saya malam ini juga!

Sekian,

P/S Ingat, anda dijamin dengan jaminan 21-hari saya. Kalau anda tak puas, beritahu saya, dan saya akan pulangkan duit anda kembali. Kebahagian hidup anda, rumah tangga anda, dan kenikmatan seks anda, bergantung kepada anda.

PP/S: Jangan sampaikan isteri anda curang ataupun ingin menuntut fasakh baru anda ingin mendapatkan ebook ini.

PPP/S: Malam pertama memang seronok tetapi berakhir dengan kekecewaan isteri. 7 daripada 10 orang suami mengalami pancutan pra matang pada malam pertama. Keputusan ditangan anda. Ingin isteri anda gembira puas atau kecewa. Ayuh lakukan persediaan malam pertama anda dengan ebook ini.

=============================================================================

"Dapatkan Ebook percuma dari Pihak Kami"

Anda hanya perlu isikan borang dibawah untuk mendapatkan Ebook percuma "MiniEnsiklopedia Seni Seks Islam Dan Barat"

Download Sekarang Ebook Percuma "Seni Seks Islam & Barat"
Nama:
Email:
 

Ikhlas,


Ada sebarang pertanyaan?

Hubungi : admin[at]Diranjang.com  

* [at] digantikan dengan @